2024-03-20

Інструменти, методи та процеси

Яка реклама працює сьогодні? Дуже важкі часи для країни, суспільства і, авжеж, для бізнесу.

Але ми працюємо та намагаємося допомагати компаніям підтримувати свою діяльність та просувати послуги або збільшувати продажі в умовах економії, та навіть виживання.

Велика частка компаній України була вимушена перевозити бізнес повністю з окупованих територій і з нуля починати свою діяльність на новому місці. Авжеж це суттєво впливає на розвиток та саме просування своїх послуг, адже кожна виробнича, наприклад, ніша має в своєму регіоні своїх клієнтів. Побудувати свій ринок збуту в умовах війни дуже складно та затратно. Дорогі кредитні ресурси, нестача робочого персоналу, і ще багато проблем, які в комплексі сповільнюють розвиток.

Ми пристосовуємся і намагаємся, незважаючи на все це, рухатися вперед, втримуватися на течії хаосу та підтримувати один одного. На ринку з’являється все більше українських виробників, брендів, а це говорить про те, що ми не падаємо духом!

Якщо порівняти ринок реклами з початком 2023р. та 2024 – суттєва відмінність проглядається у всіх нішах. Найпершими на довоєнний рівень вийшли ринок реклами на радіо та Digital. Реклама в інтернеті – цифрове відео, соцмережі, зайняла стабільну позицію лідерства для швидкого та масового просування продукту. Адже, варто зауважити, ринок реклами, один з найперших страждає при падінні економіки в країні.

Значна динаміка в зовнішній рекламі говорить про те, що ми адаптуємося. Вже досить часто наші замовники можуть зіштовхуватися з том, що вільних площин для розміщення реклами на бордах в бажаній локації немає в наявності. Наша онлайн платформа для підбору конструкцій дозволяє максимально швидко переглянути та вибрати доступні місця, підготувати адресну програму та надати можливість обрати сітілайти, білборди за ціною від оператора.

Не потрібно шукати місце, потім де надрукувати постер, хто його поклеїть, це буде набагато дорожче ніж замовити все «під ключ» в РА «Соната».

А на сьогодні, йде не просто зростання, а й значне руйнування старих стандартів, будуються нові методи, принципи будування бренду. Багато компаній пройшли, або на стадії ребрендингу. Ми бажаємо успіху, та терпіння всім компаніям, працівникам і нашій країні.

Дякуємо ЗСУ та всім захисникам України - ми сильні, ми непереможні, слава Україні!



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)