2024-03-21

Зміни позиціонування бренду на українському ринку

Саме так, бізнес-цілі кожної компанії – крокувати в ногу з вимогами ринку та відповідати всім критеріям, які виникли, у зв’язку з подіями, які відбуваються в наш час.

Підтримувати економіку країни разом, згуртуватися та розвивати бізнес в такий нелегкий проміжок часу. Не всім, на жаль, вдається адаптуватися у військовий час, виникає багато проблем:

-        Назва бренду російською, яка вже завоювала своїх прихильників, необхідно змінити та зареєструвати в органах нову версію. Провести ребрендинг, змінити брендбук, розробити нові схеми продаж.

-        Лінійка вже готових продуктів, які потребують реалізації, але не відповідають вимогам українського ринку;

-        Недостатньо кваліфікований персонал, нестача працівників на складах та магазинах;

-        Українській контент – написання нових текстів, створення нового сайту, телеграм каналу, соц мереж, які будуть відповідати тенденціям просування на українському ринку.

РА «Соната Груп» пропонує широкий спектр послуг, які допоможуть українським брендам та торговим маркам, українізуватися та швидко підлаштуватися до всіх вимог: переклад та написання текстів, дизайн рекламної поліграфії, створення логотипів та розробка брендбуків.

Серед наших послуг ведення соціальних мереж, розробка стратегії просування на ринку продажів, ваш маркетинговий відділ, який необхідно створювати та контролювати, готувати робочі місця, а також нести значні витрати на зарплатню персоналу. Все це ви можете отримати в РА «Соната Груп» в комплексному обслуговуванні.

Ми пропонуємо готові рішення маркетингового відділу, створюємо індивідуальні проекти, замовник спілкується з менеджером, який надає всі готові матеріали. Дизайнер, PPC спеціаліст, SMM менеджер, контент менеджер, маркетолог – відділ маркетингу для проведення досліджень ринку, аналізу, звітності.

Ви можете дізнатися умови співпраці зателефонувавши нам або написати листа. 



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)