2024-04-08

Ароматизатори з логотипом

Пропонуємо виготовлення ароматизаторів з логотипом на замовлення. Арома фішка в авто - промо-сувенір, який чудово підходить для подарунку, розіграшу, або продажу. На сайті представлено понад 100 форм https://adv-sonata.com/souvenirs/aromatizatory_s_logotipom/, по яким ви можете зробити власний дизайн. За бажанням клієнта можливий індивідуальний дизайн.

Каталог ароматів дозволяє обрати базовий аромат на вибір або ж підібрати VIP аромат. 

Приємно подорожувати кожного дня в авто та відчувати приємний аромат. “Пахучка” в авто, як часто називають цей аксесуар, може мати стильний брендовий зовнішній вигляд і додавати свіжості в салоні автомобіля. Саме це і сприяло виникненню цього сувеніру. Ще в 1952 році м. Вотертауні хімік Дж. Саман, на прохання свого друга, який і скаржився на поганий запах в салоні автомобіля, створив картонний ароматизатор у формі ялинки, та надав йому аромату сосни.  І вже потім було налагоджено масове виробництво на продаж.

Звертайтеся до менеджера направлення та отримайте прорахунок на власний ексклюзивний ароматизатор. Продаж від 50шт. Дизайн входить у вартість товару.   



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)